23 A great way for mothers to connect the heart with the baby

Young mothers are always looking for new or different ways to "connect the heart" with their baby. While you might think you've got it all right, don't skip this list - maybe it can help you discover some incredibly fun ways to grow your relationship with that child!

From making a clown face to holding a baby, or looking deeply into the baby's eyes, here are some of the best ways for young mothers to "connect the heart" with their babies!

Stay tuned for the following list and let us know if you have other great ways to get closer to your kids!

Grow kids by mom milk

The benefits of breastfeeding are all too obvious. It's like the most basic way of bonding with your baby - breastfeeding has more than just feeding your baby. Breastfeeding gives your baby the chance to sleep with you, hear your heartbeat and even immerse yourself in the scent of your body.

Make eye contact

Make eye contact with your baby, especially when feeding or bottle feeding. This allows your baby a chance to miss your face and know how much we love them.

23 A great way for mothers to "connect the heart" with the baby

Massage gently

Gentle massage not only eases your baby's discomfort, it can also make your baby giggle and become closer to you.

Please put your cell phone away!

Không có gì “xa cách” hơn so với việc chơi điện thoại liên tục khi bạn đang đi chơi với một ai đó! Điều này cũng tương tự như vậy đối với con của bạn. Hãy đặt điện thoại xuống và dành thời gian quý báu để chơi và tương tác với con.

Nhìn vào gương

Trẻ sơ sinh có thể không hiểu khái niệm về sự phản chiếu, vì vậy hãy dành thời gian nhìn vào gương - điều này chắc chắn sẽ kích thích trí tò mò của bé và khiến bé cười ngất không thôi!

Bạn muốn tìm ra cách mới và thú vị để gần gũi hơn với em bé của bạn? Đón xem phần còn lại của danh sách! Nhấp vào trang tiếp theo để biết thêm chi tiết!

Lắng nghe nhịp tim của bé

Nhịp tim của bé giống như âm nhạc tới tai mẹ! Điều này cũng thú vị hệt như như lần đầu tiên bạn nghe nhịp tim của con qua sóng siêu âm.

Ngủ khi con ngủ

Còn cách nào tốt hơn việc chia sẻ lối sống giống nhau để kết nối với một ai đó? Hãy thử việc này với bé con của bạn!

Đừng quá căng thẳng về những cột mốc phát triển của con

Sự tăng trưởng của mỗi em bé là hoàn toàn khác nhau. Vì vậy, đừng tự làm bản thân căng thẳng và phá hỏng mối quan hệ mẹ - con bằng việc cứ lo lắng chờ đợi xem con có đạt độ tăng trưởng đúng tuổi hay không. Đừng lạm dụng bất cứ điều gì và chỉ cần thư giãn và để cho con bạn phát triển theo tỷ lệ và tốc độ của riêng mình.

23 A great way for mothers to "connect the heart" with the baby

Tiếp xúc trực tiếp qua da

Tương tác cơ thể là một trong những cách tốt nhất để phát triển mối quan hệ gần gũi, mạnh mẽ hơn. Hãy ôm bé vào ngực - đây là một việc làm ngọt ngào và thiết thực vì nó còn giúp điều chỉnh hơi thở và nhịp tim của em bé.

Đáp lại tiếng khóc của bé

Dù bạn nghĩ gì đi nữa, thì việc bạn phản ứng với tiếng khóc của con sẽ không làm hư bé! Vì vậy, hãy đến bên cạnh con khi con khóc và giúp con trở nên thoải mái hơn – đây là cách giúp bé nhận ra bạn là “cứu tinh” của bé mỗi khi có khó khăn hoặc nguy hiểm.

Hít hà mùi thơm của con

Trẻ sơ sinh có mùi cơ thể rất đặc biệt. Hầu hết các mẹ đều thích mùi hương dễ thương này! Hãy thử dành thời gian để ôm con và hít hà lấy mùi hương đặc biệt của bé!

Bạn muốn tìm ra cách mới và thú vị để gần gũi hơn với em bé của bạn? Đón xem phần còn lại của danh sách! Nhấp vào trang tiếp theo để biết thêm chi tiết!

Trang phục

Cho bé của bạn mặc những bộ đồ ngộ nghĩnh không chỉ khiến bé thêm dễ thương, hợp thời trang ... mà còn là một cách tuyệt vời để bạn gần gũi hơn với con.

Chơi với thú nhồi bông

Thú nhồi bông mềm mại luôn là những người bạn dễ thương. Điều đó có nghĩa là những món đồ chơi này là lựa chọn hoàn hảo cho bạn để chơi với con! Mang theo những đồ chơi yêu thích của con và cùng thực hiện một trò chơi vui vẻ với con của bạn ngay nhé!

Đọc truyện cho bé nghe

Chơi đùa với con thực sự rất vui nhộn. Nhưng đôi khi, việc ngồi xuống và đọc cho bé một cuốn sách nhỏ dễ thương có thể là một cách tuyệt vời khác để xích gần lại với con hơn. Hãy thử giả giọng nói ngớ ngẩn của một nhân vật trong truyện để thu hút sự chú ý của bé và mang lại tiếng cười cho con!

23 A great way for mothers to "connect the heart" with the baby

Lên một lịch trình đặc biệt cho con

Trẻ sơ sinh rất thích những thói quen. Hãy sử dụng đặc điểm này để gần con hơn! Chơi, ăn, cho bú ở một thời gian xác định - việc này sẽ giúp bé cảm thấy thoải mái hơn, và điều tiết sinh hoạt bản thân tốt hơn.

Lịch hẹn cho mẹ và bé

Đây là ngày vui chơi của mẹ và bé - liệu có cách nào tốt hơn việc dành thời gian quý báu với em bé của bạn? Bạn có thể lập kế hoạch để làm bất kì điều gì bạn muốn – chơi đùa dưới ánh mặt trời, đi công viên nước…., chỉ cần chắc chắn rằng bạn dành cả ngày đó với cô/cậu nhóc đặc biệt của bạn.

Gọi con bằng những tên cúng cơm đáng yêu

Mẹ thường có một khả năng bẩm sinh – đó là nghĩ ra những cái tên động vật đáng yêu để gọi con của họ. Hãy thử những cái tên như Thỏ, Gấu con, Ủn Ỉn,.. xem nào!

Tạo danh sách bài hát cho mẹ và con

Chia sẻ bài hát yêu thích là một cách tuyệt vời để thân thiết hơn với bạn bè của bạn. Vậy thì, hãy thử tạo một danh sách những bài hát yêu thích với con của bạn! Sau đó hãy hát cùng nhau - điều này chắc chắn sẽ làm hai mẹ con gần nhau hơn.

Bạn muốn tìm ra cách mới và thú vị để gần gũi hơn với em bé của bạn? Đón xem phần còn lại của danh sách! Nhấp vào trang tiếp theo để biết thêm chi tiết!

Gần gũi con hơn trong giờ ăn

Khi bạn đi ăn với một người bạn hoặc với gia đình, bạn đang xây dựng và bồi đắp cho những mối quan hệ đó. Nếu bạn có gần gũi với con trong thời gian bạn cho bé ăn, hoặc trong khi bạn ăn, bạn cũng sẽ khiến mối quan hệ mẹ-con trở nên thân thiết hơn!

Thư giãn và làm những thứ ngớ ngẩn với con bạn!

Đôi khi bạn đã phải ngớ ngẩn như một đứa trẻ vậy! Em bé của bạn sẽ rất thích những việc làm ngộ nghĩnh ngốc nghếch, và chắc chắn sẽ bật cười. Các mẹ hãy thử cách bật phát ra những âm thanh kì là hoặc làm những mặt hề xấu không tưởng – con sẽ cười ngất ngây!

 

Nói chuyện với bé khi bạn bị căng thẳng

Giai đoạn ban đầu của việc làm mẹ có thể khiến bạn mệt mỏi và căng thẳng. Vì vậy, chẳng cần phải nói cũng biết các bà mẹ đều cần thời gian để trút hết bực dọc trong người ra. Nếu bạn dành thời gian để nói chuyện với bé, bạn sẽ không chỉ giãi bày được nỗi lòng của mình, giúp bé thấu hiểu mình hơn, mà còn giảm mức độ căng thẳng của bạn! Hãy thử cách này khi bạn đang cảm thấy mệt mỏi căng thẳng!

Hãy tận hưởng thời gian thay tã cho con

Đây có thể là một công việc tương đối “í ẹ”, nhưng đây là một trong những nhiệm vụ làm mẹ mà bạn hoàn toàn có thể tự hào! Tin hay không, việc thay tã cho con cũng có thể trở thành một thời gian lý tưởng để bạn xích lại gần con hơn đấy. Hãy vui vẻ, hát hò, âu yếm bé!

Hôn, hôn nữa, hôn mãi

A mother's kiss can be a miracle for a baby! Give your baby a hug and kiss as much as possible, because as he gets older he may not be in love with his mother's kisses as much!

This list was based on a Parents post

Check out WebTech360 Community for more in-depth stories, questions and answers from parents and experts. If you have any details, questions or comments related to the topic, feel free to share them in the comments section below.

Tags:

Outdoor Shower Ideas For A Refreshing Summer Oasis

Outdoor Shower Ideas For A Refreshing Summer Oasis

Outdoor showers not only provide a refreshing respite from the heat but also add an element of luxury to any backyard oasis.

Travel Tips For Women: Staying Safe And Having Fun

Travel Tips For Women: Staying Safe And Having Fun

Traveling is an exciting experience that can broaden one's horizons and create unforgettable memories. However, for women, it can also come with certain safety concerns. To ensure a safe and enjoyable journey, it is crucial to take necessary precautions before and during the trip.

Furniture Accessories: Enhancing The Functionality Of Your Space

Furniture Accessories: Enhancing The Functionality Of Your Space

Furniture accessories are essential components that can enhance the functionality of your space. These items may include lighting fixtures, rugs, curtains, throw pillows and cushions, wall art pieces, bookshelves, and more.

When is Tan Suu 2021 born the best month of the year?

When is Tan Suu 2021 born the best month of the year?

What good month was Tan Suu 2021 born? January, March, June, July, August, September - good birth months. The remaining months should be considered.

Baby powder for baby food, should you buy instant food or cook for your baby?

Baby powder for baby food, should you buy instant food or cook for your baby?

Depending on the mother's time and the baby's preferences, mothers can cook their own baby powder or use high-quality instant flours on the market.

Pregnant women can eat dried squid? Is it safe for the fetus?

Pregnant women can eat dried squid? Is it safe for the fetus?

Pregnant squid can not eat during pregnancy? Does this delicious and delicious snack affect the health of mother and baby?

Can pregnant women eat instant noodles? Spicy noodles affect the fetus or not?

Can pregnant women eat instant noodles? Spicy noodles affect the fetus or not?

Can pregnant women eat instant noodles when this dish is fast, easy to process and also has many flavors for pregnant mothers to change when they are tired of eating rice?

The fact that pregnant mothers take hot baths can cause miscarriage

The fact that pregnant mothers take hot baths can cause miscarriage

Many people believe that pregnant mothers shower too hot water can cause miscarriage. So what this is really damaged? And pregnant get a hot bath? Watching mom!

Treat cold lover, difficult or easy?

Treat cold lover, difficult or easy?

If you fall in love with a cold person, many times you feel pity and lonely. Don't worry, consult the following extremely effective cold lover treatment!

How to calculate Wonder Week for children? How is each stage different?

How to calculate Wonder Week for children? How is each stage different?

How to calculate Wonder Week for children not all parents know? Will you calculate by the date your baby is born? Or is the day the doctor expected to give birth?

Nicknames for the cutest and witty boys in 2020

Nicknames for the cutest and witty boys in 2020

Nicknaming a son with a personality and a fun is something parents would love to see in their children. Above all, parents hope their children are healthy and successful in life.

Yellow breast milk is good or not, how to get the most and most nutritious breast milk?

Yellow breast milk is good or not, how to get the most and most nutritious breast milk?

Is breast milk a dark yellow color, is breast milk a good yellow or white color? are the concerns of many young mothers who give birth. The following article will clarify the above issues

Review 5 best anti-choke bottles for babies on the market

Review 5 best anti-choke bottles for babies on the market

Anti-choking bottles for babies are indispensable in the journey of raising children. Why and what products are popular in the market?

Can pregnant women with gestational diabetes eat avocado?

Can pregnant women with gestational diabetes eat avocado?

Can pregnant diabetics eat butter? Is this a fruit suitable for pregnant women with high blood sugar?

Guess the personality and destiny of the daughter 2 vortex at the top

Guess the personality and destiny of the daughter 2 vortex at the top

What kind of girl becomes a girl with twisted head? Will the baby be obedient or stubborn? Which parenting method should parents apply?

Behind the door of a single moms house - A lot of worries but also full of love

Behind the door of a single moms house - A lot of worries but also full of love

Behind the doors of the house of single mothers are sometimes white nights. Let's learn the stories of single mothers with boundless love.

Japanese weaning food - Recipes passed on by mothers with diapers!

Japanese weaning food - Recipes passed on by mothers with diapers!

Japanese weaning is a way for babies to weaning according to the method of stimulating the baby to eat well, digest well and fully supplement nutrients, remember to follow!

Mother elected to eat scallops? Is this fish high in mercury?

Mother elected to eat scallops? Is this fish high in mercury?

Gourd of fry is not a concern of many women because they do not know whether to contain much mercury. So can women eat?

Learn 7 ways to clean bed sheets immediately after each love affair

Learn 7 ways to clean bed sheets immediately after each love affair

Semen stains, lubricating oil stains, blood stains ... make you a headache after a love affair. So read now to know how to clean bed sheets after having sex easily.

Really spoiled baby eyelashes for long, curled lashes?

Really spoiled baby eyelashes for long, curled lashes?

According to folk experience, cutting eyelashes for babies will help children grow up to have beautiful eyelashes. However, is this true?